طرح معلم يار
بنا به پيشنهاد و مصوبه شوراي دبيران مقرر شد ؛ طرح معلم يار در آموزشگاه هيئت امنايي اميركبير در طي سال تحصيلي اجرا گردد ، در اين طرح قرار بر اين شد دانش آموز منتخب به جاي معلم در هر ماده درسي تدريس و اداره كرد كلاس به مدت دو هفته را بعهده بگيرد .
جهت اجراي اين طرح براي هر كلاس و ماده درسي كارت مخصوص معلم ياري چاپ شده كه معلم با توجه به فعاليت و توانايي و عملكرد دانش آموزان يكي را انتخاب نموده و طي حكمي موقت از سوي مدير بعنوان معلم يار همان درس در طي دو هفته تعيين وانتصاب مي گردد .
هدف از طرح معلم يار : درگيري مستقيم دانش آموزان در روش هاي فعّال تدريس و ايجاد رقابت مثبت بين دانش آموزان و افزايش اعتماد به نفس در آن ها و تسهيل در امر ياد گيري مي باشد .
سید علیرضا - سلام من سید علیرضا رضوی هستم وبلاگ قشنگی دارید اگر خواستید بیاید به وبلاگ من هم سری بزنید . . . - دوشنبه 08 دی 1404
طراحي سايت - سلام ، مطلب خوبي بود . به ما سر بزنيد .
نازی - سلام چرا جواب منو توی چت نمیدی حسین عباس زاده ؟
راتین - سلام